Domov | Lastnosti | Preizkus | Nakup | Pomoč
NAKUP LICENC
 
 
 

Z nakupom licenc pridobite pravico za uporabo programa A.I. Rokovnik na toliko račulanikih, kolikor licenc kupite. Licence so časovno neomejene, kar pomeni, da lahko program uporabljate poljubno dolgo brez kakršnihkoli doplačil. V našem podjetju bomo skrbeli za odpravljanje morebitnih napak, ki se bodo pojavile v programu. Taki popravki programa vam dobo na voljo brezplačno preko vgrajenega modula za posodabljanje programa preko interneta.

Ob izidu novih verzij, ki dobo prinašale nove funkcionalnosti in dodelave, vas bomo obvestili o možnostih nadgradnje obstoječih licenc. Take nadgradnje so plačljive.

V kolikor ste zainteresirani za nakup licenc, nam pošljite povpraševanje na e-mail naslov info@ai-informatika.net ali nas pokličete na telefon 0590 77 565. Prosimo, da navedete osnovne podatke podjetja, skupaj z davčno številko in število licenc, ki jih naročate. V najkrajšem mogočem času vam bomo poslali ponudbo. Po prejemu plačila vam pošljemo serijsko številko, ki jo vpišete v program in aktivirate preko interneta. (Računalnik, na katerem boste aktivirali program, mora biti povezan v internet!)

Se želite prepričati v dober nakup in uporabljati program A.I. Rokovnik
1 MESEC BREZPLAČNO?
Kliknite tukaj.

CENIK - A.I. ROKOVNIK v3.x

Samostojna različica - Enouporabniški program - BREZPLAČNO ZA FIZIČNE OSEBE
(se uporablja le na enem računalniku in nima mrežne podpore)

Paket strežnik/odjemalec
(paket vsebuje strežnik in tri odjemalce, ki omogočajo uporabo programa na treh delovnih postajah)

Licenca
Cena (EUR)
Cena za dodatnega uporabnika (EUR)
Samostojna različica
BREZPLAČNO za fizične osebe, 40 EUR za pravne
Paket strežnik/odjemalec
90,00
/
od 1 do 5 uporabnikov
/
27,00
od 6 do 10 uporabnikov
/
25,00
nad 10 uporabnikov
po dogovoru
* vse cene so brez DDV

Licence lahko kadarkoli dokupite. Cena dodatnih licenc velja ob hratnem naročilu licenc! (dvakratno naročilo 3 licenc ni enako enkratnemu naročilu 6 licenc).

KONTAKT
e-mail: info@ai-informatika.net
telefon: +386 (0) 590 77 565

POMOČ NA DALJAVO